Košarica 0

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vzdrževanje in zaščita opreme

Vzdrževanje in zaščita opreme

Nudimo vam čistila, pralna sredstva in zaščito za oblačila ter čevlje, znamke Nikwax, za vzdrževanje vaše opreme, da bo dlje časa ostala kot nova. Vsi izdelki Nikwax so preprosti za uporabo, varni za vas in okolje ter zagotavljajo, da vam je toplo in da ste na suhem ne glede na vreme.

Filter

Mreža Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. IMPREGNACIJA USNJA BALZAM NIKWAX CONDITIONER

  Nikwax Conditioner za usnje je impregnacijski balzam za gladko usnje, ki obnavlja paroprepustnost, usnje mehča in ga impregnira. Odličen je za impregnacijo in nego obutve iz gladkega usnja, ki potrebuje mehčanje ali uhojo. Izdelek nanesete z gobico.

  Preberi več
  9,90 €
 2. ČISTILO IN BALZAM ZA SINTETIČNA OBLAČILA NIKWAX BASEWASH 300ML

  Nikwax Basewash je čistilo in balzam za sintetično spodnje perilo, perilo in ostala oblačila, ki se nosijo v stiku s kožo. BaseWash® odstrani nečistoče in izboljšuje odvajanje vlage. BaseWash® mehča, osveži, razmasti in zavira razvoj neprijetnega telesnega vonja.

  Preberi več
  9,90 €
 3. IMPREGNACIJA USNJA NIKWAX VODOODPORNI VOSEK 60ML

  Nikwax Waterproofing Wax For Leather je impregnacijska krema, ki jo je mogoče uporabljati na mokrem in suhem usnju in po nanosu zagotavlja takojšnjo vodno odbojnost. Doda vodno odbojnost, zmanjša vpijanje vode in ohranja paroprepustnost. Odlična je za impregnacijo vse obutve z gladkim usnjem. Izdelek nanesete z gobico.

  Preberi več
  9,90 €
 4. IMPREGNACIJA TEKSTILA IN USNJA NIKWAX SPREJ 12ML

  Nikwax Fabric & Leather Proof je impregnacija za nanašanje z gobico ali s pršenjem za obutev iz kombinacije tekstila in usnja. Impregnira in ohrani paroprepustnost. Odlična za impregnacijo vse vrste obutve iz tkanin, usnja ali kombinacije tkanin in usnja. Izdelek nanesete z gobico ali s pršenjem.

  Preberi več
  9,99 €
 5. TEHNIČNO ČISTILO NIKWAX TECH WASH 300ML

  Nikwax Tech Wash® je tehnično čistilo za nepremočljive tekstile, ki odstranjujejo umazanijo in ostanke čistil, pri tem pa obnavlja paroprepustnost in vodno odbojnost.Odličen je za čiščenje nepremočljivih paroprepustnih oblačil in sintetičnih spalnih vreč.Uporabljate ga lahko v pralnem stroju ali ga nanesete z gobico oz. krtačo.

  Preberi več
  9,99 €
 6. IMPREGNACIJA ZA TURNE KOŽE NIKWAX SKI SKIN PROOF

  Nikwax Ski Skin Proof je impregnator za turno smučarske kože, ki odbija vodo, izboljša drsenje, prepreči saturacijo ter kopičenje snega in leda na koži. Zaradi teh lastnosti podaljša uporabnost in poveča učinkovitost turno smučarskih kož. Primeren je za vse tipe turno smučarskih kož. Izdelek se nanaša z gobico.

  Preberi več
  11,00 €
 7. ČISTILO BLAGA NIKWAX DOWN WASH DIRECT 300ML

  Nikwax Down Wash Direct® učinkovito čisti, obnavlja izolacijo in vodno odbojnost oblačil in spalnih vreč s hidrofobnim puhom. Izboljša tudi vodno odbojnost običajnega (neobdelanega) puha in ohrani nepremočljivost zunanjega blaga izdelka s puhom. Odličen je za čiščenje in obnavljanje vodne odbojnosti spalne vreče in oblačil z obdelanim in neobdelanim puhom.

  Uporabljate ga v pralnem stroju!

  Preberi več
  11,00 €
 8. IMPREGNACIJA BLAGA NIKWAX TX. DIRECT WASH-IN

  Nikwax Tx. Direct® je najzmogljivejša impregnacija na svetu za paroprepustna nepremočljiva oblačila, ki je preprosta, varna in hitra za uporabo. Brez perfluoriranih ogljikovodikov, brez topil in brez potrebe po aktivaciji s sušilnim strojem. Odličen je za impregnacijo oblačil z membranami kot sta GORE-TEX® in eVENT® ter predmetov polnjenih s sintetiko. Oblačila z nepremočljivim paroprepustnim blagom lahko perete v pralnem stroju, na oblačila s sušilno ali vpojno podlogo pa impregnacijo nanesete s pršenjem.

  Preberi več
  13,90 €
 9. IMPREGNACIJA BLAGA NIKWAX SOFT SHELL PROOF SPRAY ON 300ML

  Nikwax Soft Shell Proof® je zmogljiva impregnacija za blago Softshell, ki je preprosta varna in hitra za uporabo. Brez perfluoriranih ogljikovodikov, brez topil in brez potrebe po aktivaciji s sušilnim strojem. Odlična za impregnacijo blaga Softshell® naprimer Windstopper®, Windbloc® in Schoeller®. Oblačila z nepremočljivim paroprepustnim blagom lahko perete v pralnem stroju, na oblačila s sušilno ali vpojno podlogo pa impregnacijo nanesete s pršenjem.

  Preberi več
  13,99 €
Filter

Mreža Seznam 

Nastavite padajočo smer