Košarica 0

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Palice

PALICE

Nudimo vam dvodelne in trodelne palice iz različnih materialov, zato boste med njimi zagotovo našli takšne, ki bodo ustrezale vašim željam.

Filter

Mreža Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. 1
 2. 2
 1. POHODNE PALICE NORTHFINDER ALL TERRAIN

  Pohodne palice Northfinder All Terrain so trodelne pohodne palice uporabne za krajše in daljše pohode. Primerne tudi za visokogorje.

  Preberi več

  Redna cena: 31,90 €

  Special Price 25,52 €

 2. POHODNE PALICE NORTHFINDER SHERPA

  Pohodne palice Northfinder Sherpa so trodelne pohodne palice, ki se zaklepajo na zatič in so primerne za krajše in daljše pohode. Ustrezajo tudi za visokogorje.

  Preberi več

  Redna cena: 34,90 €

  Special Price 27,92 €

 3. POHODNE PALICE TEHNOMAT STORŽIČ 2

  TEHNOMAT STORŽIČ 2 so kakovostne aluminijaste in zložljive pohodne palice. Lastnosti palice: imajo plutovinast mehak ročaj, kar omogoča, da se dlani poletni na potijo, pozimi pa prijetno greje, jeklene konice, ki so primerne za travnate in gozdne površine (nizkogorje) in zunanji spojni mehanizem – FastLock sistem: trenutno velja za najboljši sistem zapiranja in nastavljanja dolžine palic na tržišču, je varen, hiter in enostaven za uporabo. Palice vključujejo gumijasti podlogi za konici in sponko za palice.

  Preberi več

  Redna cena: 39,90 €

  Special Price 35,91 €

  Ni na zalogi

 4. POHODNE PALICE LEKI TRAIL

  Palice Leki Trail so trodelne aluminijaste pohodne palice, ki jih lahko uporabljamo na vseh terenih. Primerne so za treking in gorništvo. Oblikovane so tako, da nudijo visoko stabilnost. Zahvaljujoč 15 stopinjskim ergonomskem oprijemu bo vaša roka v naravnem položaju, oblika gumijastega ročaja pa enakomerno porazdeli pritisk roke in zato zmanjša utrujenost. Maksimalna dolžina je 145cm, tehtajo pa 274g.

  Preberi več

  Redna cena: 62,00 €

  Special Price 49,60 €

 5. POHODNE PALICE LEKI RETRO

  Pohodne palice Leki Retro so izredno lahke, trodelne, pohodne palice. Primerne so za krajše ali večdnevne ture in visokogorje. 

  Preberi več

  Redna cena: 69,00 €

  Special Price 55,20 €

 6. POHODNE PALICE BLACK DIAMOND TRAVERSE

  Black Diamond Traverse so odlične, trpežne, dvodelne palice s podaljšanim ročajem za hiter preprijem ter enostavno nastavitvijo dolžine.

  Preberi več

  Redna cena: 69,90 €

  Special Price 55,92 €

  Ni na zalogi

 7. POHODNE NORDIJSKE PALICE NORDIC CAAS SPORT C100 KARBON

  Nordijske palice CAAS C100 CARBON so narejene iz karbonskega kompozita. Trdnost palici dajejo karbonska vlakna, vezivno sredstvo pa daje potrebno elastičnost. Pri hoji kompozitna konstrukcija absorbira tresljaje, ki nastajajo ob stiku karbidne konice s podlago terena zato se tresljaji ne prenašajo na dlani in sklepe rok, kar preprečuje obremenitve in poškodbe ob redni vadbi. Ročaj je narejen iz plute. Palice imajo ob pravilni uporabi dolgo življenjsko dobo in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja.

  Preberi več

  Redna cena: 75,00 €

  Special Price 60,00 €

 8. VEČNAMENSKE PALICE BLACK DIAMOND TRAVERSE PRO

  Večnamenske palice Black Diamond Traverse Pro so večnamenske palice, ki so primerne tako za turno smučanje kot tudi pohodništvo.

  Preberi več

  Redna cena: 89,90 €

  Special Price 71,92 €

  Ni na zalogi

 9. PALICE ZA TURNO SMUČANJE BLACK DIAMOND TRAVERSE WR 2

  Palice Black Diamond Traverse WR 2 so vsestranske, izredno trpežne, 100% aluminijaste palice primerne za uporabo na zasneženih strminah. Zahvaljujoč sistemu FlickLock® Pro je tudi nastavitev dolžine (98-140cm) hitra in enostavna. Primerne so za uporabo v zimskih razmerah pri turnem smučanju in alpinizmu.

  Preberi več

  Redna cena: 99,90 €

  Special Price 79,92 €

  Ni na zalogi

 10. VEČNAMENSKE PALICE DYNAFIT SPEEDFIT VARIO

  DYNAFIT SPEEDFIT VARIO so lahke, zložljive 100% aluminijaste palice z zelo enostavnim sistemom za prilagajanje dolžine. Maksimalna dolžina je 145cm, tehtajo pa le 235g. Primarno so namenjene za turno smučanje, a jih lahko brez skrbi uporabljamo tudi za pohodništvo. Zložene so dolge 108cm.

  Preberi več

  Redna cena: 100,00 €

  Special Price 80,00 €

  Ni na zalogi

Filter

Mreža Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. 1
 2. 2