Dostava paketa

  • Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Artikli, naročeni na Ciklosport.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi v skladišču, običajno še isti dan.
  • V primeru, da artikla ni na zalogi, vas o dobavnem roku naknadno obvestimo.
  • Našemu logističnemu centru v Velenju posvečamo posebno pozornost, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena. Omogočamo vam tudi prevzemno mesto v Velenju (CIKLO SPORT, Kidričeva 2B, 3320 Velenje).

Strošek dostave

  • Odvisno od teže in velikosti paketa.

Dostava kamorkoli

  • Naš partner pakete dostavlja na naslov, vnešen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodate poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izberete ustreznega.
  • Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije in GLS (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, npr. v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.
  • Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Po navadi zadošča obisk najbližje pošte.

Dobavni roki in zaloga

  • Če imamo artikel na zalogi, bomo le tega odpremili še isti dan, sicer pa je dobavni rok do 14 delovnih dni. Status artikla označuje nalepka na artiklu, ki označuje če je artikel na zalogi.
  • Če pa artikla trenutno ni na zalogi v našem skladišču, je to navedeno v okencu, ki se nahaja pod opisom artikla.
  • O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.
  • Zaradi različnih dobavljivosti izdelkov je naročilo lahko razdeljeno na več pošiljk. Lahko jih odpremimo delno ali vse hkrati. 
  • Pri delni dobavi vam bomo artikle, ki so na zalogi, poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. Morebitni strošek dostave bomo zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi. Če se naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in manjkajoči artikel bomo odstranili iz naročila.
  • Za vse dodatne informacije nas pokličite 03 898 30 70 ali pošljite elektronsko sporočilo na ciklo@ciklosport.si.

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)

  • Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto 

 

100 % varen nakup

+ garancija zadovoljstva!

Brezplačna dostava

za naročila nad 130 €!

Dostava v treh delovnih dneh

za izdelke na zalogi!

CIKLO SPORT

PRODAJALEC S TRADICIJO

Z vami smo že več kot 30 let.

Namig za darilo

DARILNI BON

Darilni boni so izjemno praktično in vedno dobrodošlo darilo!

Podpora kupcem

NE BOSTE SAMI

Prijazni prodajalci vam svetujejo in vam pomagajo pri nakupu.